Hmm

Jag är så seg just nu, men jag måste strax gå och handla så jag får väl skärpa mig. Egentligen borde jag ju sitta och plugga, men det gör så ont i ögonen att läsa idag. Hur orkar jag sitta här och skriva då, det kan jag inte förklara..

Haparandavistelsen under lovet var skön och det behövdes lite omväxling. Åkte till och med skidor två gånger, första gången 8km på isen och sen 5km i Riekkola. Skidkondisen var väl inte på topp, och fy vad jag inte är van vid kall luft heller, borde haft med mig en inhalator eller nåt! Men det var ju rätt skoj ändå. Jag är bara så paranoid, åker man på isen tror jag att den inte ska hålla (fast skotrar åker där) och när man åker i skogen så tror jag att det ska finnas hungriga björnar. Björnar finns det ju, men hur pass hungriga dom är, det vettefan. Vill nog inte veta :-D
Det blev 2½ alkoholiserade kvällar på raken också, rätt oskön bakfylla igår, var helt apatisk. Sov på flyget ner och hade myycket benutrymme för jag satt på 15A, dvs mitten av planet vid nödutgången.
Något som var mindre kul var väl att nån pissat ner båda hissarna på Västra skogens tunnelbanestationen och att någon även tryckt på nödstopp på alla rulltrappor, så jag fick klättra upp därifrån med min resväska och mitt feta handbagage. Det är ju blåa linjen så rulltrapporna är just dom där branta och aslånga som man ser i dåliga svenska filmer.. så man vart lite mör när man kom hem, haha. Annars är det ju trevligt med lite kontrast, i Happis var det snödrivor och kring nollgradigt medan det är grönt gräs (delvis iaf) och +16 här. Trots det fina vädret var det folk som gick i ulljacka och vinterstövlar. I Norrland vet vi i alla fall att +16 är väder för vårjacka och sommarskor ;)

Städade iaf idag och sen kollade jag How to steal a million medan jag åt, Audrey Hepburn var lika bra som alltid annars. Nej, mataffären var det. Det enda ätbara jag har här är en saftflaska, en mandarin och en godispåse från Finland. Räcker inte så långt kanske, heh.

Kommentarer
Postat av: Erika

Haha! 15A är STANDARPLATSEN på flyget mellan luleå-stockholm!!! Me love it toooo! =D

2009-04-19 @ 23:08:41
URL: http://erikaalexandra.blogg.se/
Postat av: Erika

no but what vara detta? datan länkar automatiskt till min gamla blogg som spontandog för ett år sen.. hahahahaha ;P (topnotch)

2009-04-19 @ 23:09:49
Postat av: Jenna

Min standardplats brukar vara den eller 4A, så man kommer it och ut snabbt :) Alltid blir det A så man får titta ut i alla fall! F finns ju också men jag vet inte varför jag aldrig tar den sidan.

2009-04-20 @ 09:48:16
Postat av: Erika

Klart, A är som bättre än F.. håller mig till det också! Nackdel 15A - måste alltid knöka väskan upp i bagagehyllan.. dagens I-landsproblem ;P haha

2009-04-20 @ 15:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0