Figging

För någon vecka sedan upptäckte jag att det fanns något sådant också, huu. Skulle aldrig själv få för mig att prova detta men underhållningsvärdet i sexuella konstigheter är ju verkligen stort. I alla fall för mig, speciellt när jag berättar om det för mina stackars klasskamrater!
För den oinvigde i trädgårdslekar(?) är figging en gren (haha) av analdoppande där man för in en skalad ingefärarot i rumpan där den troligen ger ifrån sig sina starka kemikalier som ger en brännande men tydligen för vissa skön känsla. Såg ett klipp på detta, någon amatörporrskådis ville väldigt gärna testa det. Hon fick sig en alldeles egen bit av ingefära och förde in den i rektum. Hon stönade nervöst och sa "It feels so good" eller nåt liknande. Efter ett tag börjar hon se väldigt ansträngd ut och hon låter ännu mer nervös. Sen tjoff bara åker roten in så djupt i hennes rumpa så den syns inte längre. Hennes rumpa blev alltså hungrig och åt upp den. :) Hon fick inte ut den och inte någon av hennes manliga kollegor heller. Det blev ett besök på akuten.
Med tanke på att jag hade klinisk placering på akuten började jag tänka hur jag själv skulle reagera i en sån situation. Man får väl skratta som doktor om någon kommer in med en jävla ingefära i rövhålet? Eller hur?


Kläder orsakar en lätt identitetskris

Jag har kommit fram till att jag behöver en till vinterjacka. Alla som sett hur det ser ut i min hall skulle säga att jag klarar mig fem säsonger med alla ullkappor och skor, men jag kanske har blivit gammal (eller så traumatiserad efter förra årets hypotermi) när jag fryser i jackorna som jag tidigare tyckte var varma nog. Problemet är att jag känner mig lika hemma i en sportig varm (men unflattering)täckjacka som jag gör i en mankini. Känns bara så där iiih usch nej. Paradoxalt nog är jag ändå väldigt praktisk av mig och tycker inte om när fåfängan tar över vettet. Köper aldrig obekväma skor eller nåt sånt.
Nu känns det bara som att jag har för höga krav, en jättevarm vinterjacka som håller vind och vatten men även stilen? Vad ska det vara för någon då? Imorgon går jag till Drottninggatan-hållet och letar. Mamma skrattade åt mig och sa att ja, välkommen till vår släkt, när vi fryser och inget annat värmer har vi använt päls, troligen i århundraden med tanke på breddgraden. Så illa hoppas jag att det inte kommer bli. Synd att det enda plagget som egentligen uppfyller kraven är så groteskt annars. Hade jag levt på 20-talet skulle jag vara lyckligt ovetande och slippa frysa ;)

Hope it goes well, jag blir ju till och med sponsrad..

Igår skrevs sista skriftliga examinationen före jul, hah. Så sjukt ovant, men jag gillar det. Förra året hade jag patologitenta och året innan det dugga i biokemi/intermediärmetabolismen. Nästa vecka börjar Europamedicinkursen, vi får ju se vad det blir av den :) Ska vara på campus Huddinge, stort jävla minus. Iofs tar bussen dit från Fridhemsplan "bara" 40 min och man kan lugnt sova för det är en sån där icke-stadsbuss med gardiner och hela köret. Jag har bara sån motvilja till hela stället, det är så avlägset och Sovjet-aktigt. Tur att andra halvan av kursen är i Polen och Sardinien.

Vardagslyx

Is the shit, really.
Idag åt jag varmkorv till lunch, hade på extra senap, stark sådan. Det var sweet! Jag dricker inte äppel- eller apelsinjuice utan en stänk citronsaft och ett par iskuber. Vet inte vad det är, men den kombin är så fräsch och god. Jag äger inga fula underkläder.
Jag äter kött 7 dagar i veckan. Helst nöt eller kyckling.
Innan jag skulle diktera journal åt jag en riktigt saftig gul kiwi från fruktkorgen på avdelningen. Yum!
Varje dag när jag kommer hem från skolan blir jag nerpussad av Iris, sen dansar vi (på två tassar) och hoppar runt lite på mattan. Tänk om alla människor också var så glada med varandra. Varje natt somnar hon bredvid mig i en liten boll och är jättesöt när hon sover under täcket, snarkar och drömmer förmodligen om vilda kaninjakter. När vi går ut på morgonen kanske drömmen förverkligas en aning, beror på hur långt jag släpper kopplet ;)
Varma skumbad och varm choklad med mintsmak, samt bra köttpåle..

Idag måste jag läsa på om hormoner...

Idag var jag första dagen på endokrinologiavdelningen på KS. På eftermiddagen var jag till och med den enda "doktorn" där. Det kändes ju lite konstigt så där, handledaren kom bara förbi och signerade mina journaler och remisser. Läskigt!

I lördags blev det Hootchy Kootchy Club med Dia de los Muertos-tema. Hur roligt som helst! Skön musik och en massa sköna människor. Blev lite förvånad att träffa på en klasskompis iförd i samma typ av burlesque-outfit. Nerma och hennes vän som gjorde mig sällskap dit vågade inte riktigt vara så porriga, men vem vet, kanske nästa gång ;)
Men här har vi liksom ett ställe som spelar "Bad things" och "I put a spell on you" på dansgolvet, iih!
Dessutom uppträdde Astrid Hadad, hon klädde sig i dödskåpor, döskallar, en situs inversus kostym och färgglada frukter.
Wrestling-inslaget var jag inte så där grymt imponerad av, men Nerma verkade tycka om det. För den som vill veta hur man fångar hennes intresse :D Såna vet vi ju att det finns gott om.
Igår var jag inte bakis (That's right, I'm awesome) men jag låtsades som att jag var det genom att slappa hemma hela dagen och kolla på Harry Potter filmer och äta pizza. I normala fall är jag rikigt nöjd med pizzerian i Stadshagens T-station, men nu fick dom ett stort minus för vitlökssåsen. Det var som en utspädd variant med dill och höstlöv iblandade, vet inte hur jag ska beskriva smaken riktigt. Utspädd vitlökssås med dill och höstlöv får väl duga. Tur att själva pizzan alltid är lika god i alla fall, mm. Dock slår väl inget ändå Leilani in old Happyranda.
Bilden är från alldeles början av kvällen, vi kom dit tidigt för att se alla tänkbara uppträdanden ;) Kvinnan som kastade sin döda mans glittriga aska runtomkring sig var ju het!

Tröttis

Nog för att jag är en tröttis idag, men detta måste vara höjden av trötthet:
Först lämnar man ett meddelande
för att sedan säga tio över försent att nä jag är för trött. Vad är det för sätt? Neurotiskt!
Well, jag hade ju kaka i skåpet! Mihihi! Kanske får ta och gräva fram mitt röda läppstift, hade glömt bort hur bra jag passade i det.
Nu tänkte jag vara spontan och sova lite :D

Paus?

Jag har haft cirka ett års bloggpaus, jösses. Tänkte faktiskt lägga av helt, men så tråkig är jag inte riktigt. Jag kom på en skitnajs juiceblandning.. apelsin, passionsfrukt och citron. Mmm..!


Denna vecka har jag varit på Råsunda VC, det var väl en typisk vårdcentral. Man träffar verkligen alla sorters människor. Såväl läkare som patienter, haha. Ibland är läkarna konstigare. Jag tror jag kommer bli en snäll doktor, dock ingen vårdcentralsdoktor. Hittills trivs jag bäst på det stora sjukhuset.


Åh, på lördag ska jag på Hootchy Kootchy Club, med temat Dia de los Muertos. Förra helgen var jag lite mer dirty, av modellen fransk lyxprostituerad. Jag säger lyx, då den standard jag sett där hamnade nåågra steg längre ner i snyggskalan. Ihelg blir väl lite lugnare!


-

RSS 2.0