Caturday

Idag har jag tvättdag, till och med det är skoj när man bor i en ny fin lägenhet ;) Maskinerna är rena och fina och jag springer gärna ner trapporna till tvättstugan. Funderar på att gå på bio på Saga och se den där nya Almodovarfilmen, frågan är bara om jag orkar eller om jag hellre chillar hemma och kollar den där filmen jag köpte från Kina med Aishwarya Rai.
Skolan börjar på måndag, spännande att se vad sommaren har lämnat för spår på alla i klassen. Hoppas på intriger! ;) Stort minus dock för att Nerma tog ett studieuppehåll, först Lydia och sen hon liksom. Värsta epidemin. I och för sig säkert kul för henne att andas in lite annan luft än den från dissektionssalen på plan 6(66) och alla Vesaliusdekorerade föreläsningssalar, men jag tyckte sommaren räckte. Nästan i alla fall..

Min valpfeber blir bara värre och värre för varje dag som går, helt sjukt att jag ska köpa en valp egentligen. Eller ja, jag har ju redan betalat lite av den också. Känns lite för bra för att vara sant :) Precis med sån teckning som jag ville ha också, svartvit spotted. Ääälskar prickiga hundar! Det är nog för att jag och Heidi frivilligt om och om igen hjärntvättade oss med 101 dalmatinerna när vi var små, skadorna är påtagliga!



Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej och hå, du hade visst också en sån här :) Men hördu Jentskoli... det ekar lite väl, en uppdatering?

2009-10-08 @ 09:05:51
URL: http://llllisa.wordpress.com
Postat av: Jenna

Jag har inte känt någon lust att skriva på länge, för mycket skola och sånt där :) Det kommer nog på ett tag...

2009-10-08 @ 19:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0