Vitut

Nu är det färdiglekt. Min exakta naturliga hårfärg verkar inte ens frissan ha nån aning om (eller hon prickade då väldigt långt bort när hon gav sig på det...) så jag skiter i det, det blir ju hela tiden bara guldigt hur mkt man än försöker få det mer askigt och mörkblont. Nu får det bli ljusbrunt ett tag framöver, det här passar inte mig helt enkelt. I och för sig hade jag säkert kunna se helt rolig ut i typ vanligt hederligt ljusblont bara, men det är jag inte sugen på. Så nu ska jag alltså färga det själv och få det att se normalt ut igen. Sen när jag skrivit klart detta alltså.

Ska plugga i en timme ikväll, dagen har spenderats i skolan och med Sara på stan. Imorgon blir det väl plugg deluxe, samma på lördag och kanske lite mer nerbantat på söndag. Lite måste man ju få vila också. Har iofs inte pluggat nåt idag ännu, annat än repeterat i skolan, men inte har det varit så mkt vila för den sakens skull. Jag har nog fått ihop ganska många kilometer under tiden i stan, fyfan. Jag och Sara var ju värsta karavanen med alla väskor och påsar vi hade, sjukt jobbigt när det är så mkt folk överallt men det gick väl bra ändå. Dagens stora minus var på hemvägen, blev så äcklad när det droppade ner vatten på mitt ansikte från taket i rulltrappan ner till blåa linjen. Sen var det helt sillburkigt på tunnelbanan hem. Urk för rusningstrafik.

Köpte ett par nikeballerinas att ha till diverse bergsklättring i Kina (ja, det är ju en ursäkt att köpa skor det också), en ny vårjacka (igen), hårfärg, nytt smink och en klänning som jag ska lämna tillbaks. Den såg så bra ut på mig i affären men när jag kom hem och testade den igen så märkte jag att den var för stor i midjan. Dragkedjan i sidan på klänningen korvade sig och blev hängig där, hur fult som helst. Dessutom blottade den mitt BCG-vaccinationsärr som nu ser riktigt sjukligt ut. En kvaddel på kanske 1,5cm i diameter som är starkt rödrosa och har äcklig konsistens.

Nä, nu ska jag börja färga så jag blir klar nångång. Iofs är det sån 10-minuters färg, den där nya vad den nu hette...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0